Prana - Pure Integrale Lichaamsdynamiek

WAT IS  P I L ?

PURE INTEGRALE LICHAAMSDYNAMIEK
Wat is dat eigenlijk??

PUUR:
Voor mij is puur: écht, zuiver, "dit is wie ik ben" zoals ik jou een yogales geef en jou begeleid; dát ben ik. En zó begeleid ik jou: met aandacht, met liefde, met geduld, met oprechtheid, met eigenheid, met kracht.

INTEGREREN:
Het jezelf Eigen maken van de bewegingen / houdingen / ademoefeningen / massages. Daar waarin ik jou begeleid: maak dat Eigen. Pas het toe in je dagelijkse leefritme. Zorg dat het een vertrouwd ritme wordt dat bij jou hóórt.

LICHAAM:
Het lichaam is meer dan alleen een wonderlijk fysieke toestand waarmee je je spierkracht kunt regelen, informatie kunt opslaan, frustraties kunt uiten en genegenheid tonen. Jouw lichaam is het meest kostbare "bezit"dat je tijdelijk bij je mag dragen. Wanneer we terug leren te gaan naar onszelf, naar onze kern, ontdekken we dat we voelen met onze huid, we verbinding maken richting onszelf en anderen met ons hart en dat oprecht handelen ontstaat in ons hoofd door positieve gedachten.

DYNAMIEK:
Door te bewegen verander je van plaats. Je neemt positie in en tegelijk maak je een nieuwe en / of andere beweging. Door het aannemen van een andere beweging worden de hersenen op een andere manier geactiveerd. Wanneer deze beweging(en) dynamiek dus, regelmatig in gang wordt gezet, krijg je nieuw seintje naar bijvoorbeeld je hart, zodat je rustiger gaat ademhalen. Misschien zijn niet alle bewegingen die aangereikt worden nieuw voor je, maar het is belangrijk dat ze geïntegreerd raken in jouw lichaam.

Nu je dit weet kan de vertaling van Pure Integrale Lichaamsdynamiek gemaakt worden naar:

Het op een echte, zuivere manier Eigen maken van nieuwe bewegingen, die op een liefdevolle manier opgenomen worden in jouw dagelijkse leefritme.

Kortom: P I L , de Nieuwe Yoga van Nu!

Wanneer jij dit medicijn ook wilt gaan ontdekken, neem dan gerust contact op voor een individuele oriëntatie.